Shaza

Shaza

Maryheather Silver Shaza

Titler: AU N UCH NV-05-06 NordV-03

HD: B
AA: 0

Shaza var vår første import fra Australia. Hun var en super flott enkel og elegant tispe. Hun ble Geir sin øyesten og dro avgårde med BIS på rasespesialen i Sverige.
Shaza fikk to kull hos oss, hvorav 5 av 6 valper i kull A ble norsk utstillings champion.

Arrack, Arika og Jack fra A-kullet

Arrack, Arika og Jack fra A-kullet

Amy

Amy

Maryheather Blue Amy

Titler: INT N DK UCH NV-06-07 SV06 BH WW-08 NV-09

HD: A
AA: 0

Amy var verdens beste cattledog, hun var bare såå snill. Den enkleste hunden jeg noen gang har hatt og levde virkelig opp til uttrykket "Borrelås hund". Dessverre fikk hun ikke noen valper, men var til god hjelp i valpekassa. Om man skal beskrive Amy med ett ord blir det elskelig.
Amy du har satt dype spor og savnet er stort etter deg og ditt vesen.

Amy

Amy

Cita

Cita

Willacarras Catherine Zeta-Jones

Titler: Int N Dk UCH BH WW-10 NordV-10 NV-11-12-13-15-16 DKV-12 DkVV16 NVV-16 NV-16

HD: A
AA: 0

2 kull

Godkjent kreftsøk hund

Cita var en helt fantastisk hun med masse go og will to please, samtidig som hun hadde av-knapp og elsket å kose og sitte på mitt fang.
Sammen kom vi opp i elite lydighet. Hun elsket og å jobbe og var med på alt; Agility, lydighet, spor og selvfølgelig masse turer. Denne jenta har satt dype spor i hjertet mitt og savnet er fortsatt stort. Hun hadde dessverre sponylose og det var smerter på grunn av dette som førte til en alt for tidlig tur over regnbuen.

Cita

Cita

Evita

Evita

Willacarra Blue Star Evita

Titler: N DK UcH NVJ-15 DKV-17 LPI LPII

HD: A
AA: 0

Evita var en intens liten frøken med mass go og ikke så god av-knapp. Vi har hatt mye morro sammen og hun elsket å jobbe mer enn noe annet. Hun var en liten stjerne både i lp og på utstiling men mye lyd ødela en del i lp ringen. Savnet etter denne jenta er også stor, og også her var det ryggen og smerter som førte til en alt for tidlig tur over regnbuen.

Evita

Evita

Del denne siden